Monitor Audio

Muziek gaat om emotie. Emotie maakt ons blij, geroerd of juist stil.

Monitor Audio is een Brits luidsprekermerk dat zeer goed in staat is de emotie in de muziek over te brengen. Mits goed aangestuurd scoren alle Monitor Audio luidsprekers hoog op TruFi eigenschappen en zijn ze in staat is om een fantastische fysieke tastbaarheid weer te geven met een fantastische respons en timing. De grote verscheidenheid in aanbod van luidsprekerseries maakt het mogelijk om ook bij de kleinere budgetten een uitzonderlijk fraai muziek podium te creëren.

De huidige generatie Monitor Audio luidsprekers kan mede dankzij uitstekende crossover-ontwerpen en de nieuwe tweeter een immens breed en diep geluidsbeeld opbouwen. Dankzij het grotere afstralingsgedag van deze tweeter kunnen ook hoogteverschillen van stemmen en instrumenten veel nadrukkelijker worden weergegeven. Test dit maar in uw eigen set, de weergave en plaatsing van stemmen en instrumenten op de juiste hoogte ten opzichte van elkaar is werkelijk niet gemakkelijk.

Monitor Audio doet het ook heel goed in klankechtheid met grote diversiteit en rijkheid in klank, hetgeen zich uit in zeer natuurlijk klinkende luidsprekers. De gelaagdheid in klank is groter dan we ooit eerder hebben kunnen ervaren bij andere luidsprekers. Bij de top lijn zijn de drivers voor het laag en midden zijn gemaakt uit een combinatie van keramiek, aluminium en magnesium. Hierdoor kunnen de drivers sneller in beweging komen en is het mogelijk om meer dynamiek en kracht op heel laag volume te brengen en wordt bovendien een betere doortekendheid en controle in het laag te bereikt.

TruFi maakt het ons mogelijk om zowel in stereo als surround Monitor Audio op een uitzonderlijk niveau te laten presteren en zo een ultiem geluid en een nieuwe 'referentie'' in zijn prijsklasse te creëren. In realisme en beleving gaat Monitor Audio een grote stap verder gaat dan haar concurrenten. Wij nodigen u uit om zelf te kunnen ervaren hoe wij vanuit onze filosofie en werkwijze van TruFi Monitor Audio naar een 'concurrentieloos' niveau weten te brengen.

Wilt u meer informatie over de luidsprekers van Monitor Audio? Neem dan contact met ons op.

 

© 2021 audiofacts.nl