Akiko Audio

Akiko Audio is een Nederlands bedrijf dat is geboren uit passie en liefde voor muziekweergave op hoog niveau met een focus op de serieuze muziekliefhebber die veel tijd en/of moeite in zijn hobby investeert. Steeds meer liefhebbers ontdekken de mogelijkheden van tuning producten. De basis van elke audio installatie is natuurlijk goede apparatuur, die veelal met veel inzet geduld en kosten is opgebouwd. Door gebruik te maken van Akiko Audio tuning producten kunt u uw muziekweergave vaak verrassend op een hoger niveau kunt brengen.

Akiko producten verminderen hoogfrequente storingen, smog en ruis. Hierdoor nemen resolutie en dynamiek toe. Het geluid wordt natuurlijker en details zijn beter hoorbaar. Tegelijkertijd komt er meer rust in de muziekweergave, waardoor het luisteren prettiger wordt.

Onze ervaring is dat Akiko producten het vaak mogelijk maken om meer rendement uit de verschillende apparaten uit de geluidsketen te halen. Of dit nu een versterker, bron, luidsprekers of zelfs een kabel is. De  verbetering van de geluidsweergave kan ronduit verrassend en indrukwekkend zijn. Akiko producten ondersteunen en versterken ons concept van TruFi, mits op de juiste manier toegepast. Naast een grote verbetering in het geluid kunnen diverse Akiko producten tevens voor televisieschermen worden toegepast met ook als resultaat een aanzienlijk beter beeld.

Om het grootste effect te bereiken is wel de precieze plaatsing van het Akiko product belangrijk. Daarom heeft AudioFacts ieder product van Akiko afzonderlijk op vele plaatsen getest, om zo simpelweg het beste resultaat kunnen bereiken. Deze kennis delen we natuurlijk met onze klanten.

Inmiddels hebben we diverse apparaten voor en van klanten gemodificeerd, waarbij we ook Akiko producten gebruikt hebben. Het is bij AudioFacts zelfs mogelijk om een af fabriek gemodificeerde Corelli te bestellen.

 Voor AudioFacts is Akiko een verrijking van het assortiment. De producten sluiten veelal naadloos aan bij TruFi en bieden een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. In dit opzicht ondersteunt Akiko onze filosofie om maximaal rendement te halen uit uw investeringen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op


© 2021 audiofacts.nl