Lumin

Lumin produceert netwerkspelers in verschillende prijsklassen, duidelijk gericht op de echte muziekliefhebber. Over de gehele linie presteren Lumin netwerkspelers excellent ten opzichte van hun concurrenten en onderscheiden zij zich door hun zeer analoge karakter. De kwaliteit van de muziekweergave overtreft ook die van top in de markt van cd-spelers.

Het grootste verschil tussen Lumin netwerkspelers en spelers van andere merken is de mate van diversiteit in klank, dat wil zeggen de gelaagdheid in klank van instrumenten en stemmen die voor het grootste deel onze emotie bepaalt. In shootouts met andere merken hoor je duidelijk dat de klank rijker en diverser is bij Lumin. Bovendien is de klank veel natuurlijker. Wanneer de diversiteit in klank toeneemt hoor je direct meer gelaagdheid van instrumenten en stemmen, waardoor de muziekweergave dichter bij de realiteit staat. Dit is bij akoestische livemuziek bij zowel stemmen als instrumenten goed en makkelijk waarneembaar.

Een ander onderdeel, waarop Lumin excelleert, is de diepere en bredere stage die de netwerkspelers kunnen opbouwen. Er ontstaat een groots 3-dimensionaal geluidsbeeld, waarbij ook nog stemmen en instrumenten volledig vrij en tastbaar in de ruimte staan.

Met de aanschaf van een Lumin netwerkspeler haalt u dus een top apparaat in huis. Indien u naast streaming ook speelt vanaf een harde schijf, raden wij altijd aan de Lumin L1 muziekserver erbij aan te schaffen, aangezien deze server op ongekend hoog niveau presteert. Uiteraard beschikt de L1 over zeer ruime opslagcapaciteit. Daarnaast is de L1 ook nog eens fraai vorm gegeven.

Vanwege onze aanpak vanuit onze TruFi filosofie zijn wij in staat om het maximale rendement te halen uit de Lumin apparaten. Immers, de Lumin speler maakt deel uit van een groter geheel. En vooral, als dit grotere geheel voldoet aan de TruFi eigenschappen, profiteert u optimaal van uw Lumin. In veel sets presteren de betere componenten vaak op een te laag niveau in relatie tot hun potentieel, omdat deze sets onderdelen bevatten die dit potentieel belemmeren. Wij noemen dit vaak “incomplete sets”, omdat zij op bepaalde TruFi eigenschappen onvoldoende scoren. Daardoor gaat veel rendement verloren. Dit heeft overigens niets met de prijs van een component te maken, omdat wij deze incompleetheid ook tegenkomen in ultra kostbare sets. Laat u zich dus bij de aanschaf van een Lumin tevens adviseren door ons over welke aanpassingen u in uw set zou kunnen overwegen om maximaal rendement uit uw investering te halen. Dat kan soms gaan om kleine aanpassingen.

 

Klik hier voor meer informatie over prijzen en modificaties van Lumin producten

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op

© 2021 audiofacts.nl