AudioQuest

In vrijwel alle AudioQuest producten is het volgens ons zo belangrijke TruFi* DNA aanwezig en dat stelt ons als AudioFacts in staat om voor zowel kleinere als grotere budgetten een set optimaal in balans te brengen naar onze kwaliteitsstandaard. Daarom werken wij heel graag met AudioQuest.

AudioQuest beschikt over een zeer uitgebreid assortiment. Juist de grote diversiteit in het aanbod biedt veel flexibiliteit om tot goed uitgebalanceerde kabeloplossingen te komen. Of het nu om interlinks, luidspreker-, optische-, stroom- of ethernet kabels gaat, wij komen altijd tot de juiste keuze voor een set.

Voor B2B projecten wordt door ons steeds vaker gebruik gemaakt van AudioQuest kabels op rol. Ook voor modificaties van apparaten gebruiken we vaak AudioQuest bekabeling, om zo zeer effectief onze klanten een nog hogere kwaliteit aan te kunnen bieden. Waar nodig of gewenst kunnen tegenwoordig ook interlinks en andere kabels van onze klanten zelfs specifiek worden aangepast.

Een aantal AudioQuest producten springen er voor ons uit vanwege de zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding in relatie tot TruFi. Dit zijn ondermeer:

de  “Water” en "Earth" interlinks, te plaatsen tussen bron en versterker, maar ook tussen voor- en eindtrap

de "Vodka" ethernet, voor overal waar je belangrijk data transport hebt, maar zeker tussen je switch en DAC/streamer

de “Vodka” HDMI kabel naar bijvoorbeeld je televisie scherm

de “Aspen” en “Oak” luidsprekerkabels

Wij passen deze kabels vaak toe in sets, aangezien zij veel rendement opleveren.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op


© 2021 audiofacts.nl